• 字級大小

文藻外語大學英文系出訪上海,開發海外實習機會

發布日期 2019-04-25 14:39:00

The English Department Visits Corporations in Shanghai for Internship Opportunities

The Deputy Chair of the English Department of Wenzao Ursuline University of Languages, Dr. Sherry Huang, visited several corporations in Shanghai, China, to discuss the future collaboration. The corporations visited include FLOMO, JPE Yean Hern Corp., and Gymchina Education.

These corporations are very interested in the students of the English Department and they would like to offer them internship opportunities to work with them in Shanghai. The internship programmes are expected to start in September 2019, and soon the English Department will start recruiting the potential candidates for the internship programmes.

文藻外語大學英文系出訪上海,開發海外實習機會

英文系大學部黃湘怡副主任日前前往中國上海,拜訪多家企業集團,開發海外實習機會。出訪期間所參訪之集團包括FLOMO(上海富樂夢新潮文化用品有限公司)、位於江蘇省昆山市之沅亨流體科技(崑山)有限公司、以及精中教育集團上海總部。

上述企業皆對文藻英文系學生展現高度興趣,希望藉由提供學生實習之方式,讓學生能實際於集團內工作,同時也願意提供實習表現良好學生於畢業後轉為正職之工作機會。此海外實習機會,預計最快將於108學年上學期開始,系上也即將開始為此海外實習項目展開招募。

Visiting FLOMO in Shanghai and meeting the Manager of Asia Pacific Region, Ms. Ashley Hsu, who is a Wenzao Alumni.

大學部副主任實地參訪FLOMO (上海富樂夢新潮文化用品有限公司),與亞太區經理許雅淨合影。許經理為文藻校友。

大學部副主任實地參訪FLOMO (上海富樂夢新潮文化用品有限公司),與亞太區經理許雅淨合影。許經理為文藻專科部校友。

Visiting FLOMO in Shanghai

上圖為參訪上海富樂夢新潮文化用品有限公司之產品展示區。

Visiting JPE Yean Hern Corp. in Jiangsu and meeting the Overseas Sales Manager, Ms. Penelope Chen, who is a Wenzao Alumni.

上圖為參訪沅亨流體科技(崑山)有限公司,與外貿經理陳穎婕合影。陳經理為文藻專科部校友。

上圖為沅亨流體科技(崑山)有限公司之廠區。

Visiting Gymchina Education in Shanghai.

上圖為參訪精中教育集團上海總部。

Visiting one of the art school branches of Gymchina Education in Shanghai.

上圖為參訪精中教育集團旗下番茄田上海分校之一