• 字級大小

林永義、董秀玲夫婦獎學金頒獎典禮

發布日期 2019-04-30 10:01:00

林永義、董秀玲夫婦捐款命名文瑞樓惠美廳,以紀念董秀玲女士的父母

林永義、董秀玲夫婦與參與頒獎典禮之貴賓及獲獎同學合照

來自澳洲雪梨的林永義和董秀玲夫婦,設立「林永義、董秀玲獎學金」,長期贊助英文系學生獎學金,今年更提供了高達57萬台幣的獎學金,嘉惠35名學子。林氏夫婦同時捐款命名文瑞樓 惠美廳,以紀念董秀玲女士的父母。林氏夫婦的慷慨義行令人讚許,捐款的行為更為本系學生樹立起典範。

Mr and Mrs Lam from Sydney, Australia, came to Wenzao to personally award scholarship to the students from the English Department on April 16. The couple has been giving annual scholarship to our students starting 2015. Their generosity and kindness have enabled numerous students to move forward. This year, the number of students receiving scholarship is 35 and the scholarship awarded exceeded $570,000.

林永義、董秀玲夫婦致詞

英文系吳麗英主任致贈林永義、董秀玲夫婦感謝狀及小禮物

林永義、董秀玲夫婦與獲獎同學合照